miércoles, 5 de febrero de 2014

Udró de ses Ferles

Un nou èxit dels grimpadors-raconers.

Una vegada més l'artífex de que aquesta curolla arribàs a bon terma va ser en Bergant que estudiant a correcuita els mapes va "dissenyar" la millor ruta per accedir-hi. Hi ha que dir que és precisament més complicat arribar fins s'Udró que pujar-lo.

Pujarem des del llogaret de Sa Calobra entre marjades tot dret cap a unes penyes vermelloses que "amagaven" a darrera el Coll de Son Palou, passant per una canal plena de pins tombats i de mol mal caminar.

La canal de pujada.

Baixada cap a Ses Ferles.

Objectiu a la vista.

Després "Ruta enginyosa" des del comellar que baixa a la Cala de ses Ferles i després dos rapels de fortuna de 30 y 15 metres arribàrem  fins la base de s'Udró. Roca bastant dolenta en alguns trams.

No trobàrem cap evidència de que hi hagués estat qualcú abans però qui sap. Després de remuntar enrevoltarem tota la Mola de Can Termes per terreny infame (que en Bergant digui que es terreny era dolent imaginau ;-) )  que les espectaculars vistes varen compensar.

Coyote rapelant la canal de baixada.

Escalant l'Udró.

Coyote i Pmmp dalt de l'Udró.

Bergant arribant adalt de l'Udró.

Rapel de baixada.

Ben contents després de remuntar la canal.

Davallada pel Pas d'en Maiol novament fins a Sa Calobra i reunir-nos amb els nostres companys que havien baixat fins la cala.

Fantàstiques vistes cap el Torrent de Pareis.


Pas den Maiol.

Una nova jornada per enmarcar.

No hay comentarios: