jueves, 19 de noviembre de 2015

Pas Xungo

Duríssima jornada de sol a sol pel territori que satisfà al 100% l'esperit raconer: allunyat de la mà de Déu, inhòspit i salvatge.

L'objectiu de l'equip MDC, capitanejat per l'incombustible (i per molts d'anys) Toni Sinever era sortir del Torrent de s'Argelagar sense haver de tirar-se a la mar, "obrint" un nou pas per tornar a l'inici.

Carregats com a muls partíem cap a l'objectiu on ja tan sols per arribar-hi hi invertirem més de 3 hores. Després el primer plat fort, el descens del torrent, amb alguns salts de 40 metres i reunions aèries.


Per avall s'ha dit.


Trepador estudiant el terreny.

Comença el torrent.


Reunió penjada.


Reunió penjada.

Després del torrent i donat que el càlcul horari no ens donava temps, renunciàrem al darrer ràpel per iniciar la pujada pel que després en Toni batiaria com a "Pas Xungo". Una grimpada bastant vertical i per terreny molt molt descompost anant a cercar la línia lògica. 

En arribar adalt, després de progressar amb molt de compte i assegura-nos com poguerem era el moment per les celebracions i en Toni ens va sorprendre a tots amb la placa que tenia preparada.

Inici Pas Xungo.


Pas Xungo.


Pas Xungo.


"Pas Xungo".

Foto de grup.

Però encara no estava tot fet, ens faltava la duríssima pujada remuntant el Torrent des Porcs per terreny raconer 100%. Arribavem als cotxes ja amb fosca però ben satisfets. Moltes gràcies Toni per aquesta gran jornada!!

No hay comentarios: