lunes, 14 de diciembre de 2015

Tensa, Tensa!!!

Aquestes varen ser les paraules que varem sentir més durant la darrera activitat del grup MDC aquest passat dissabte, l'escalada de la via clàssica Albahida a l'esperó de sa Gubia.

Feia temps que en Toni Sinever ens havia comentat que tenia ganes de repetir-la. L'havia fet de jove fa 30 anys però no s'enrecordava molt bé del seu recorregut, així que Coyote i Pmmp s'encarregaren de dur-lo a repetir l'esperiència i també "batiaren" en una escalada com a tal a Trepador.

Com que erem 4 férem dues cordades. La primera Pmmp i Trepador i la segona Coyote i Sinever. Per optimitzar temps d'esperes a les reunions i complicacions a l'hora d'assegurar.

Després del primer llarg d'encalentiment venia la primera prova de foc sobretot per Trepador. El segon llarg de placa bastant mantinguda i on no hi ha grans preses de mans i hi ha que tirar un poc de tècnica i equilibri. "Tensa Pedro, Tensa!!" no aturava de dir en els passos més tècnics.

"Es que no estoy en mi terreno Coyote" "Ah amigo. Cada uno tiene el suyo. Vosotros teneis el vuestro en Sa Fosca y aquí es el míó" Respongué Coyote.

L'escalada va ser una disfrutada una vegada més i tots quatre ens ho passàrem molt bé. Una gran jornada!

Esperó a la vista.


Pmmp obrint la placa del segon llarg.


Coyote arribant a la segona reunió.

Contrallum.


Toni Sinever al tercer llarg.


Quarta reunió.


Pmmp al pas clau de la via.


Coyote i Sinever a la quarta reunió.

Coyote seguint les passes de Trepador.


Trepador arribant a la sisena reunió.


Inici del darrer llarg.


Setena reunió.

Trepador acabant la via.


En Toni Sinever acabant també.


Quadern de registre.


Foto de cim.


No hay comentarios: