domingo, 16 de noviembre de 2008

ES RUTLÓ I PUIG DE SES BASSETES

Entre el Puig de Massanella i el Puig de ses Basssetes, alguns “raconers” ahir varem fer una magnífica volta, perfecta i genialment dirigida pel Senyor de Sa Torre, ..., terrenys desconeguts, autèntics “racons”, avui totalment oblidats i solitaris, d’aquesta estimada Serra de Tramuntana.


Com a complement de la "magnífica crònica" de l’excursió feta per Nomisx, he preparat un petit vídeo amb algunes filmacions de la jornada i música relaxant.

Per cert, ¿sap qualcú què és això groc que té la branca de l’alzina que surt a la fotografia? ¿és un bolet? ...








ENLLAÇ AL VÍDEO:
http://vimeo.com/2262102

.

3 comentarios:

nomisx dijo...

Una altra vegada he quedat sense paraules per expressar l'agraiment per les imatges captades i la cura en l'edició i l'elecció de les imatges. Es ver que amb aquests companys que tenim de "protas" es fa tot molt mes fàcil, sobretot si tenim d'escenari la nostra estimada Serra de Tramuntana.

Per sempre moltes gràcies.

Bergant dijo...

I per els qui no poguèrem sortir, aquest video fa com si qualsevol raconer hagués sortit amb vosaltres. Bona feina.

nomisx dijo...

El Bolet de la fotografia se llama TREMELLA MESENTERICA, una seta gelatinosa que forma una masa de lóbulos irregulares de color amarillo anaranjado llamativo que crece en cualquier temporada húmeda encima de la madera muerta de las encinas y de otros árboles planifolios. Tiene un olor y un sabor irrelevantes.

Identificación cortesia de JPLANAS.