lunes, 4 de diciembre de 2006

Presentació i Objectius


Aquest BLOG neix d'una conversa mantinguda amb els companys Xisco i Joan, en el trascurs d'una jornada als Voltants del Torrent de Pareis. En aquest dia, el temps no va acompanyar i ens va fer imposible l'objectiu inicial (el Pas de N'Ali o Pas de Contrabando). En el recorregut alternatiu (que va pasar per el Torrent de Lluc, Pas de Sa Mata, Son Colom i Es Fornassos per acabar a Escorca), varem tenir ocasió de plantejar l'oportunitat de crear un espai per a millorar la comunicació entre les moltes persones que, d'una manera o altre, tenien el mateix interes. Ens semblaba egoista tenir l'ocasió de gaudir de tants de racons sense compartir-ho amb altres. En el nostre ajut ha vingut la tecnologia, i aquest BLOG es un primer experiment. L'experiencia dira si de forma encertada o no, ens pot ajudar.


La idea original es la de oferir un espai de comunicació per a tots aquells que, interesats en el mon de l'excursionisme, animats per la curiositat i amb l'atractiu de la descoberta i l'exploració hem trobat en la nostra Terra un espai privilegiat per practicar-ho de forma entusiasta: TRAMUNTANA.



L'objectiu final es, per tant, posar en comú les experiencies personals, les propostes en forma de nous itineraris, variants, alternativas, posibles descobertas, ... i, per damunt de tot, gaudir d'aquesta activitat de forma compartida. L'aportació dels vostres comentaris, fotografies, videos, sugeriments... seran benvinguts, sense mes limitacions que les normes de la mes estricte cortesia que, els que hem tingut ocasió de caminar arreu, coneixem a bastament.

Gracies i salutacions cordials.

2 comentarios:

guapeton dijo...

¿como se hace para insertar una foto?, yo no se soy ciberminusvalido

JMitch dijo...

Hola.
Hoy entro por primera vez y todavia no me aklaro.
Algún xalao piensa salir el 25 o 26 de diciembre?