miércoles, 20 de junio de 2007

ATEMPTAT ECOLOGIC

Han destroçat el camí de ferradura que va de La Malé a Ariant!
Ahir dimarts vaig fer la ruta des de Mortitx, Pas des Garrover, La Malé, Rota de l´Esquerdà... Que una vegada deixat La Malé i pujant pel camí de ferradura en direcció a Ariant, en un moment donat aquest camí queda destruït per l´acció d´una pala. Pareix que l´origen de la destrucció es des del pla d´Ariant. Quan vaig arribar al creuer amb el camí que va als corredors per anar cap a la caseta dels Milicians, vaig abandonar el camí nou fet per la pala, perquè la meva intenció era cercar unes balmes que hi ha per aquella zona en preparació per l´excursió que he de dur pel GEM a la Punta Beca.
Desgraciadament no duia camara de fotos per mostrar-ho. En els arxius del bloc de racons de tramuntana, a una foto feta el 10-03-07, des del pa de figa de Gironella, s´observa una mica l´acció feta per la pala.
Jo feia quasi tres anys que no pasava per aquest camí. La darrera vagada que vaig pasar pel lloc, va esser quan vaig dur el GEM ´l´octubre del 2004 a la font gallarda i pas d´en Martorell.
No se si algú ja sabia d´aquesta destroça.
Ara amb el PORN, aquesta zona es d´ ús exclusiu i en teòria no es pot "entrar". Es pot denunciar?

1 comentario:

nomisx dijo...

Pots fer la denuncia als serveis del SEPRONA (Guardia Civil), a la Guarderia Forestal (IBANAT) o be directament al jutjat de guardia. Convindria aportar fotografies.