lunes, 29 de marzo de 2010

Punta de Sóller

Iniciades les obres per tancar el pas
Pas de sa falconera
Equipament en el Salt d´en Moixina

Vertical del Salt

Cova de Muleta


La meva idea era anar a cala Tuent amb la meva parella, a preparar una sortida del GEM que m´han asignat recentment, però sortint tard de Palma, un rally que me talla la carretera de Caimari a Lluc, i altres imprevistos fan que vagi a terres dels Bens d´Avall, a Gallicant.

Per començar ens trobam que el veïnat ha començat a tancar per llocs inverosímils. Això implicarà per lo vist, que barrerà el pas a la famosa cova de Muleta, a no ser que posi un botador. Després anam a guaitar a una pesquera, en els penyasegats del Salt des Boc. Pujam per una torrentera, i tenim una vista esplèndida de Sa Falconera. Pujam tot el coster i assolim el pas de Sa Falconera, i uns 5 minuts després i en aquest lloc tan inhòspit ens trobam amb dues alemanes que s´havien perdut, que veníen del refugi de Muleta, volíen anar a Deia, però no teníen ni idea de on es trobaven i com sortir-ne; no duien mapa, excepte d´un llibret que no constava el lloc on estaven. Degut a que estaven cansades i molt mal orientades, varem decidir acompanyar-les cap al refugi de Muleta i així nosaltres no ens sortíem de la ruta prevista. Una vegada solventat el tema de les perdudes, assolirem la Punta de Sóller, verem el bassol que hi ha al torrent del Salt d´en Moixina, i vàrem guaitar al Salt, on vaig veure que està equipat per instalar rapel. De tornada ens topam amb uns porxos esbucats, i després vaig a guaitar a un altre torrent, que també té un bot espectacular, en els penyassegats de Sa Falconera, però en aquest no vaig trobar cap equipament. De tornada fèrem una visita a la Cova de Muleta.

Aquesta excursió me va recordar temps passats amb alguns raconers, encara que no existia el blog: maig 2003 i agost 2004 ferem rutes quasi idèntiques i vàrem sopar al refugi de Muleta, amb posta de sol espectaculars.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

TAN SOLS ES UNA SUGERENCIE; NO PODRIOU PENJA UNA FOTO DEL MAPA DE LA RUTA PER ELS QU NO TENIM LA SORT DE PORE COMPARTI LES VOSTRAS RUTES I RESERQUES?, JO PARTIULARMENT VOS ESTERIA MOLT AGRAIT.

guapeton dijo...

Yo recuerdo aquel diaaaa...
que nos fuimos a cenar...
aquella puesta de sol en Muletaaaa...
y los mosquitos venga picaaar....

Jmitch dijo...

Tendremos que reactivar las salidas de los jueves....