viernes, 27 de julio de 2012

Hollywood descobreix Tramuntana

Aqui teniu un enllaç al trailer de la pelicula CLOUD ATLAS.

Algunes de les seves escenes i sequencies més interessants i impactants varen ser rodades a la nostra estimada Serra de Tramuntana l'any passat. Ara,  en la fase final de muntatge i postproducció i just abans de la promoció comercial i l'estrena, arriben les primeres imatges.

Gaudiu den Tom Hanks i la Hale Berry trescant per els cims del Puig Major desprès d'un cataclisme que  acaba amb la nostra civilització (lo que no sembla ni molt llunyà ni massa complicat), just despres de veure com la costa de Sóller i Escorca s'ha transformat en una illa del Sud del Pacific.

Ací ho teniu:http://www.neoteo.com/cloud-atlas-lo-nuevo-de-los-wachowski-trailer



Una juguesca. Endivineu (es fàcil !) a on estan agafades les imatges ? I, en acabar, intenteu identificar els paissatges que surten al trailer. Vos divertireu una estona !

4 comentarios:

Correcamins dijo...

Què bé ¡¡

Crec que les imatges són la primera “el final del torrent de Pareis” i la segona des del “Penyal des Migdia”.

Aquesta pel•lícula pot ser la premonició del que penso a vegades respecte dels que tan ens agrada transitar per la Serra de Tramuntana = el paisatge del mar blau i la costa espectacular vistes des de les nostres excursions aventureres, serà lo darrer que ens quedarà per SOMIAR en un món insostenible que s’acaba.

Passada la gran crisi econòmica del primer quart del segle XXI, arribarà el col•lapse ecològic (potser a mitjans dels anys 50 d’aquest segle). Després començaran les guerres més cruels que la ment humana pugi imaginar.

Perdoneu aquesta reflexió, si es que pot molestar.

Pau dijo...

Jo diria que a sa segona foto se veu a l'esquerra una part des puig de Tossals Verds, al fons s'Alcadena, devant ells es morro de Cúber, i en Tomeu Hanks està assegut a una volta de sa carretera des Puig Major mirant sa posta de sol.

adela dijo...

Apocalipsis, 01:12

sebastiabarcelo dijo...

Gràcies, per aquest trailes tan suggestiu.Jo opin que, si bé anam en la direcció (errònia) cap al desastre, el futur està per construir i hi ha possibilitat de rectificar el rumb cap a un món més just, sostenible i espernaçador.