miércoles, 29 de agosto de 2012

Excursió en piragua a Colonia Sant Jordi

A petició d'alguns interessats s'ha gestionat amb una empresa la possibilitat de fer una excursió als voltants de Sa Colonia de Sant Jordi en piraugua visitant alguns dels illots i cales més properes a aquest port de mitjorn.

El programa seria:

Dia: podria ser dissabte dia 15 o 22, sempre que les condicions de la mar no ho desaconsellasin es clar.

Hora partida: Als voltants de les 09:00

Tornada: Als voltants de les 12:00 o 13:00 en funció del recorregut, condicions de la mar i les habilitats dels "mariners"

Recorregut: Port de Sa Coloni - Es Dolç - Illot de Na Guardis - Illot de Na Moltona - Platja des Carbo - Illot de Na Pelada - Port de Sa Coloni

El material subministrat per l'empressa ho inclou tot, des de la piraugua (es pot triar simple o doble), rem, equip de seguretat (armilla salvavides), pot estanc, ... Just s'ha de portar roba comoda per remar (banyador, xancletes i capell) i per canviar-se desprès.

El preu estaria al voltant dels 30,00 €. Al final es disposaria d'un lloc a on dutxarse, canviar-se de roba i, si es vol,  fer un menjar senzill, nutritiu i econòmic.

Els que estigueu interessat ho podeu registrar com a comentari o be enviar un correu al autor d'aquesta entrada, nomisx, indicant preferencies per la data i equipament.

Si no hi ha quorum, cap problema, ho deixerem per altres temps més pertinents.


7 comentarios:

Fernando A dijo...

Xisco:

Me apetece mucho y el 15 me va bien, mejor que el 22, aunque para ese día también podría arreglarlo. El 12 vuelvo de Suiza (familia en Lausanne y montaña en Zermatt, ya os contaré). Si no hablamos antes y se confirma el 15, cuenta conmigo.

¿Alguien mas se anima?

Anónimo dijo...

Es qui no som raconers en podem apuntà?

nomisx dijo...

Per començar, gracies pel interes.

De moment tenim un nombre de plaçes limitades als raconers. Si no s'emplenen tal volta enlloc de suspendre ho fariem obert a tothom.

Salutacions cordials.

pmmp dijo...

A mi m'interessa Xisco. T'he mandat un mail

adela dijo...

Holaaaaaaa!!!! yo también me apunto!!!! preguntaré a la segunda parte de la primera parte si van a venir y te confirmo si seremos una, dos o tres.
muchos besos a tod@s!!!!!!!!

adela dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Jmitch dijo...

Todo depende de el dia concreto. Mejor el 22 y seriamos 3