sábado, 19 de septiembre de 2015

Pirineus setembre I: Al mal temps bona cara

Escapada pirenaica dels raconers Bergant, Jmitch, Guapeton, Pmmp, i el Senyor de Sa Torre, amb companyia d'en Paco dels Xots. 

Una vegada més la meteo ens ha jugat una mala passada i no hem pogut seguir el pla establert però com ja diuen al mal temps bona cara i procuràrem fer el que poguerem.

Després de desplaçar-nos fins a Plan el primer dia d'activitat estava prevista la cresta del Gran Bachimala però les previsions eren nefastes i ja teniem clar que fariem travessia entre refugis per camí i així va ser.

Sortida des de Viadós amb pluja, vent i cel ben negre. Dins de lo dolent la pluja no era molt forta i al cap d'unes dues hores es va aturar. Així i tot dia molt desagradable.

Al mal temps bona cara.

Pluja continua.


Atravessant un curs d'aigua.


Pujada fins el Puerto de la Pez ja entre boira i fortes ràfegues de vent. Al poc es va posar a ploure novament i la pluja es va fer més insistent durant la davallada pel costat francés. Baixada molt penosa per una rosseguera molt inestable i amb tot bayat.

Pujant al Puerto de la Pez.


Arribant al Puerto de la Pez.


Puerto de la Pez.


Ja abaix bosc meravellós al voltant de les Gorgues de Clarabide i ja sense pluja que ens va donar una mica de treva. Pujada final fins el petit Refugi de la Soula.

Davallada del Puerto de la Pez.


Pluja i boires al vessant francès.


Pont sobre les Gorgues de Clarabide.

Pujada a La Soula.


Refugi de La Soula.


2 comentarios:

guapeton dijo...

Bajando del puerto de la pez hacia la vertiente francesa fue donde mas intensa fue la lluvia. Incluso hubo un par de truenos . Mantuve la calma como un santo Job.

pmmp dijo...

Yo te veia desapareciendo a ritmo de Kilian Jornet cuando sono el primer trueno.;-p