sábado, 16 de diciembre de 2006



Avui dissabte, 16 de desembre, en Victoriano, n’Ana, els dos Joans, en Miquel Cantallops i jo (en Xisco Valls) hem fet una magnífica excursió. Hem anat des de Mortitx a la Caseta dels Milicians. Ha fet un temps magnífic.

Hem passat pel “Pas des Garrover”, pel “Pou de la Malè”, hem voltat els sementers de la Vall d’Ariant, hem vist 7 voltors junts damunts les roques, i finalment hem arribat a la “Caseta dels Milicians” (a les 13,00 hores).

De tornada, hem fet una variant per tal d’anar a una coveta que està penjada damunt unes roques i que té un degotís interior (que és recollida a un petit poal), desviació que connecta amb el camí que ve del Rafal d’Ariant.

Hem arribat als cotxes damunt les 17 hores, amb un total de 7 hores efectives de caminar.

Només puc afegir que caminar per la zona d’Ariant, una de les zones de més llunyania i accés restringit de Mallorca, on les roques, l’estepa joana, el càrritx, el romaní (les tres plantes constantment entremesclades), els voltors, les fonts i petits torrents, tot això al voltant dels sementers immersos en pau i silenci, i als seus peus la blavor de la mar ... fan que aquesta excursió provoqui molt bones sensacions i un record inesborrable.


5 comentarios:

jmallorqui dijo...

Veamos si me pirula eso de hacer alguna entrada al Blog...desde luego no veo como colgar las fotos....Voy probando

Anónimo dijo...

Veig que la jornada va ser profitosa i de pinyol vermell. Per cert heu fet la entrada i sortida per Mortitx o heu cercat alguna variant per sortir ?

nomisx

guapeton dijo...

donde esta esa cueva ? explicate...

Correcamins dijo...

Yo ubicaría la cueva en el mapa de Alpina Tramuntana N, dentro del cuadro donde aparece el "Pou de la Malè", justo en la punta o altura de 474 metros. Está a unos 15 minutos o menos del Pou de la Malè. Viniendo del Pou, está a mano derecha, a unos 50 metros del altura sobre el "tirany". Dicho tirany discurre por un comellar bastante plano, con pequeñas montañitas muy càrsticas a ambos lados. Dicho tirany, al final coge pendiente hacia abajo y se une perpendicularmente con el sendero que procede del Rafal d'Ariant.

guapeton dijo...

ok , ya se que cueva es...la conozco.