martes, 17 de abril de 2007

Un altre any sense neu ¡¡¡



Excepte que es produeixi un canvi important, aquesta temporada no haurem pogut veure les nostres muntanyes cobertes per la neu. Per mantenir el seu record aqui teniu dues imatges de un cim prou conegut fetes el dos de marc de 2005.
Vos convit (es molt fàcil) a descobrir quin es el nom de l'elevació. Els qui sortiu a la foto ho tendreu mes senzill.
Quina pensau que es ?

2 comentarios:

guapeton dijo...

Galileu

Correcamins dijo...

Sens dubte és el Galileu. Jo tinc un bon record d’aquesta nevada. El dissabte 5 de març del 2005, en Joan Martínez i jo varem anar als Clots de l’infern i a la vista de la gran nevada que es veia, decidírem pujar al Galileu. Molta neu i a dalt de tot unes ratxes de vent fortíssimes.

A pesar de que no hem tingut neu, al final, hem tingut una gran quantitat de pluja; pareix que finalment les dades indiquen unes quantitats extraordinàries en el conjunt dels darrers dos mesos; especialment a la Serra.

Por cierto, para el sábado propongo una BUENA EXCURSIÓN, de las de guantes, càrritx, argelages, aritjes, estepes i rocas para abrazar. El senyor de sa Torre nos tiene prometido el Pas d’en Botilla. En fin, si en el “tira i afloja” de las 8-1,15 del sábado se decide hacer alguna “mariconada” (con respecto para “todos los rincones de la Tramunanta, que tanto quiero”), seguro que algunos tendrán un PLAN B.

¿Podríais concretar algo?