jueves, 17 de enero de 2008

PLANICI

Acabo de leer en Diario de Mallora que Medio Ambiente va a comprar Planici.
¡ Ojala sea verdad !
Recemos hermanos : - que la compra de Planici sea una realidad !
- .....

6 comentarios:

nomisx dijo...

También todos nos felicitabamos cuando se compro Raixa, o cuando Cabrera se constituyo en parque... para que ahora el acceso sea restringido y los problemas sean mayores que nunca,
!! cosas veredes, Sancho, que harar falar las paredes ¡¡

Anónimo dijo...

No siguis catastrofista. Si no fos així, protegit, segur que amb el temps ho hi podríem passar i sino mira-te'l a aquell que només obre els camins quan es fa un acte de protesta.
Salutacions i gaudeix la muntanya.

Correcamins dijo...

Grandes muros tendrán que construir para que yo no suba a Planicia.

Fernando A dijo...

Para los raconers no hay vallas ni marges que seresistan, como hemos demostrado sobradamente (ele!)

sebastiabarcelo dijo...

M'estan entrant unes ganes d'anar a Planici...

Anónimo dijo...

Es dia que Planici sigui pública, sera una pena com comença a ser, desde es rumors de se vente de planici s'han colat molts de escursionistes i jo mateix e tengut que recuir mes de una dotzena de botelles de vi, papers de alumini en un cap de setmana ,aixo és se planici que voleu? mentres sigui privada estara conservada tal com la esta are.I m'agradaria vore Planici tal i com és molts d'anys,si se arriva a fer public i es maten sense explotarla estire agrait, però se gent no tracta se natura com sa de tractar i fa llastima,no donc se cupa a nes excursionistes, no teniu cupa, exepta es que no respeten es seu propi entorn,donc se cupa a nes medis de comunicacions per planetjar escursions a planici estant encare privada ja que es un problema per que es practica se caça i es mateixos escursionistes podrien surtir ferits,no soc ningú per dir segons que, pero si expresar es meu sentiment i s'enamorament que teng per aquest paradis terrenal anomenat planici, esper que la cuideu molt que es ben merescut, disfrutaula,ah alerta ja que tot lo que toca es gobern torna ciment, si! per es rumors que l'amo de se finca vol construir es una escusa ja que sense es permis de es govern no poden aixi que no os fiau. Moltes Grasis.