lunes, 13 de mayo de 2013

Esperó de Sa Gubia

Coyote i Pmmp li "deviem" una escalada a Spiderfrau, així que aquest dissabte passat la mos enduguerem a Sa Gubia per escalar l'esperó per la clàssica via Albahida. 240 metres d'escalada on Spiderfrau posaria a prova el seu vertígen, ja que el grau d'escalada el tenia més que sobrat.

El dia va resultar perfecte ja que les temperatures foren suaus i el cel tapat cosa que va permetre que no ens socorrassim. En arribar als peus de l'esperó ens trobarem dues al·lotes suïsses a punt d'iniciar l'escalada per la via "La Ley del Deseo" i amb qui compartiriem algunes reunions i el final de ruta.

Primer llarg.


La primera reunió.


Inici del tercer llarg.


La tercera reunió.

Durant tota l'escalada ens anarem turnant els llargs de primer Coyote i un servidor. En aquesta ocasió em varen tocar a mi els dos llargs de IV+ i per Coyote el fantàstic quart llarg de IV.


Coyote al quart llarg.


El pas clau del cinquè llarg.


No quiero mirar abajo ;-)


Saludin a la càmera...


Cristina, mira para atrás hay unas vistas impresionantes.


Spiderfrau en plena acció.

A la penúltima reunió (darrera de La Ley del Deseo) ens trobarem amb les dues suisses que en desconeixer que el darrer llarg no està equipat i sense veure parabolts s'equivocaren de línia. Sort que una anava sobrada de grau i es va fer el darrer llarg de III a pel ja que no duien més que cintes express. Compartirem impresions i fotografia de cim.

Final de via, amb les dues escaladores suïsses.

Com que se m'havia fet tard vaig despedirme de tots i vaig fer el tram de cresta fins el cim de Sa Gubia pràcticament a la carrera. Coyote em contaria després que les suïsses flipaven de que aquí fessim aquesta cresta  de II "a pel". Si m'haguessin vist a mi  lis hauria pegat un atac de cor.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ENHORABUENA CAMPEONES!!!!
Viendo las fotos me dan unas ganas de repetirla que no veas.
Eso sí, la próxima me toca pringar un poco a mí y abrir algún larguito chungo.
Saludos,
Diego Sans.

Jmitch dijo...

Si quereis un bulto, es apto para inútiles, las agendas cuadran, Marte se alinea con Venus y no es como el Paredón, puedo dejar por un día mi adicción al Molinar por vosotros y venir (je, je, je)