domingo, 17 de mayo de 2009

Torre de la mola de Tuent i Pas des Cocó

Part dels raconers a dalt de la torre Sa Costera des de la torre
Es cocó, que suposadament li dona nom al pas

La zona del pas des cocó. Fotografia realitzada des de la casa de sa Costera el 26-04-08
Una altra jornada per felicitar als raconers!

Particularment era uns dels deures pendents: per una part la pujada a la mola de Can Termes per un passet innominat des de la Calobra, i que es Jefe ja ho havia fet feia molts d´anys. Per una altra banda assolir la torre, on no hi havia estat encara. I per finalitzar la traca final: el pas des cocó, on hi havia membres del grup que no es fiaven de l´espèrit explorador d´en Guapeton i meu.

Aquest pas surt documentat al mapa d´en Mascaró Pasarius; a part en el llibre del germans Sastre, Mallorca Voramar II, a les pàgines 55 i 69, surt la zona del pas i m´atraien aquestes imatges; també vaig fotografiar l´any passat des de les cases de sa Costera la zona del posible pas (foto que adjunt); i com no, els mapes topogràfics conviden a una exploració.

Jornada rodona per no oblidar!

3 comentarios:

pmmp dijo...

Fantàstic.

Entre els projectes que me van rondant pes cap i es nous descobriments que faig gràcies a voltros sa llista no atura de creixer a ritme exponencial.

Enhorabona per sa jornada i saludos a tots es raconers.

Emilio Alonso Sarmiento dijo...

Hola Bergant:
Mi más cordial enhorabuena a ti y "es raconers", por todo este magnífico trabajo de descubierta, de nuevos y espectaculares rincones de nuestras montañas.
Un afectuoso abrazo,

Bergant dijo...

Gràcies PMMP i Emilio.
" Y saludos para todos los seguidores de racons de tramuntana".