domingo, 27 de junio de 2010

Pas de Sa Pintella


Descoberta iniciada al Camí de Son Ripoll, per progressar per Es Comellar des Pou i, deixant al costat Es Torrent des Salt, anar a cercar Es Pas de Sa Pintella de la ma den JMallorqui. Terreny bonic, exigent i entretingut. Una vegada localitzat, amb més dificultat de la prevista, muntatge de cordes, bagues i mosquetons per facilitar superar un pas amb molta mala idea. Sort de El Coyote i en Guapeton !


Es Pas de Sa Pintella es senzillament espectacular i permet accedir a la zona superior del Puig dels Boixos per uns cingles que semblen impossibles de superar. Dinar a l’ombra dels cingles del Torrent des Racó, baixada per Es Pas des Racó i la seva inacabable Rosseguera, per localizar la Font des Salt i refrescar-nos en la seves aigües.

Bany final a un vertader Racó de tramuntana, proposat i descobert per Correcamins. Un punyeter grumer s’atreveix a picar a la nostra alemanya favorita. Es ajusticiada a garrot vil per en Paw, implacable en la sentencia.

3 comentarios:

pmmp dijo...

Un pas que li tenc moltes ganes ja que és un des pocs que me queden per explorar de sa zona de Deià.

Hi ha alguna referència més o manco valida per localitzar-lo?

Salutacions i enhorabona per sa ruta.

guapeton dijo...

Aparcamiento a la entrada de Deia ( enfrente de la calle que te bajaria a can Boi). Retrocedes cien metros por la carretera y coges la calle encementada que sube. esta pista pseudoasfaltada cruza un torrente y despues ,enseguida , lo vuelve a cruzar . Ahi te sales y por medio del torrente como puedas subes 50 metros y te vas saliendo a la derecha donde entre olivos y pinos vas subiendo . Tienes que llegar a la base del acantilado ( cerca de una hora) y entonces gira a la derecha por la base de la pared rocosa hasta que veas un marge y un pasamanos que indica el inivio del paso.

pmmp dijo...

Gracias Guapeton, entre estas indicaciones y unas que me pasó Emilio Alonso miraré de hacer una incursion matinal.

Saludos.