sábado, 11 de julio de 2009

Matinal por Bunyola






Resignados a la habitual desbandada estival, tres urbanitas hemos hecho una sencilla escapada por la Comuna de Bunyola, amenizada por bucólicas estampas de fora vila, el queso mahonés de Sebas, las almendras Matutano de Tomeu y las siempre agradecidas vistas desde el Penyal d'Honor. Poco más que contar. Esperamos noticias de los extrañados viajeros. Corto y cambio. Fernando S-C

2 comentarios:

sebastiabarcelo dijo...

Fernando. Ahir vaig fer una aportació a la toponimia de l'itinerari

sebastiabarcelo dijo...

Mentre la majoria dels raconers es troben en les grans expedicions als Pirineus o als Alps, els pocs que quedam anam fent petites sortides evitant les hores de més sol. Aquest dissabte li hem pegat a sa Comuna de Bunyola.
Hem començat pel cami dels Cocons, hem seguit per sa Cova, amb les cases restaurades i dos bells cavalls, i em avançat per la Coma gran. Hem arribat fins a la zona de Cas Garrigué, plena de ciclistes. Hem continuat l'ascensió fins al cim del Penyal d'Honor (810). hem considerat baixar pel Pas de Son Creus, però serà un altre dia. Així que hem baixat pel camí des Grau que pega dins el barri des Racó de Bunyola.
A la pagina de gadeso he trobat un vídeo de Tilloli, el poble que ha visitat i gravat Fernando S-C
http://vimeo.com/5520323