jueves, 1 de octubre de 2009

Forat de la Torre des ForatUn altra jornada gloriosa, una altra aventura èpica, un dia per no oblidar, un altre èxit dels raconers!
I li dic a en Ramiro: i si anam al forat en qüestió. I no s´ho ha pensat dues vegades, ha posat el turbo de cap a cala Tuent.
Ho tenía com a deures pendents i tot gràcies a aquests dos grans excursionistes, grans seguidors del nostre bloc que són en Diego i en PMMP, que ja el gener del 2008 me varen pasar informació de com anar al pas de sa corda, a S´Alcadena, i ara me varen pasar les referències per arribar a aquest forat amb les seves clavilles.
Ho dic públicament: moltes gràcies Diego i PMMP!!!!

5 comentarios:

pmmp dijo...

Estic molt content de que hagueu disfrutat es pas, sabia que hi anirieu tu i en Guapeton a investigar-lo ;-)

Correcamins dijo...

Enhorabona Bergant.
Te recuerdo por esa zona y más concretamente por la Mola de Can Palou / Mola de Tuent, está pendiente llegar hasta la COVA DES SOLDAT FUIT. ¿Cuándo iremos?

Bergant dijo...

L´esquena me fot de tant en tant i m´impedeix sortir més. Però la memòria, i les idees no me fallen (ja ho saps Correcamins). Des de la Torre del Forat ja inspeccionavem aquesta posible ruta que dius. Està clar que si hi ha pas serà aproximant-se. Queda pendent, es més, tenc tants de deures que no s´acabaran aquesta temporada. Quina sort.
I si encara ens donen més informacions d´altres pasos, ja seria "la hòstia".

Anónimo dijo...

Hola,
Enhorabona !!!, estic content de que hagueu passat un bon rato fent aquest pas.
Creu que heu fet molt bé en possar corda, sa seguretat és molt important.
Salutacions,
Diego Sans.

Bergant dijo...

Hola Diego.
Apart de la seguretat, la corda ens donava confiança. Ja saps que quan pases per un lloc per primera vegada, i no saps exactament com anirà més abaix, extremes un poc més les precaucions.
Una xulada de pas.
Esper que la teva criatura menji i dormi com toca. Salut.