miércoles, 14 de octubre de 2009

Cingle de n´Amet

Pas de s´heura
Puig de Bàlitx Cingle de n´Amet Cingle de n´Amet Coves de na Mora Com que pròximament he de dur l´excursió pel GEM (25 d´octubre) i he pensat fer la ruta en sentit contrari que com pensava fer-ho, per no tenir que fer combinació de cotxos, he tornat al cingle de n´Amet.

La ruta feta ha estat: mirador de ses barques, bàlitx d´avall, cases de sa costera, pas del cingle de n´Amet, cingle de n´Amet, cala ferrera, pas de s´heura, tanca des bous, bàlitx d´amunt, i mirador de ses barques.

A destacar: el ruixat que me va caure, menys mal arribant a ses cases de sa costera, on vaig berenar, i on corria el perill de que se me complicàs el dia, cosa que no va pasar. un cap de fibló enmig de la mar, una visita al pas, que ja està més que controlat, la ruta al revés del cingle, on s´adivina restes de camí que van cap a Na Mora (en el mapa de Mascaró Passarius surt aquest camí-tirany), i la gran pèrdua de temps que me va ocasionar unes fites que no duen enlloc, quan cercava la fesa de baixada al torrent, i això que de pujada ja ho havía fet tres vegades (com canvien ses coses en sentit contrari).

Ah! I per no perdre el costum ja m´han sorgit més deures!!!!

2 comentarios:

Correcamins dijo...

Fantàstica ruta aquesta; és de les meves preferides.

¿Penseu fer el pas i baixar fins baix?

Bergant dijo...

Acaso dubtes d´en Bergant?
Ara en serio; farem el pas i davallarem a la mar, a no ser que fotin trons i llamps! Ah, i que estigui eixut.