miércoles, 28 de abril de 2010

Pas de sa Paret Llarga

Paret Llarga
Fita raconera a la paret llarga
Raconers exploradors


Paret penjada en un lloc inversemblant




Tota aquesta linia de càrritx, l´hem feta de pujada, però contents perquè havíem trobat la posibilitat de pas. Des d´abaix del camí de sa costera no es veu.




Sortida exitosa! Hem trobat lo que desitjava en Guapeton. Inicialment li deia el posible pas des marge 1'5, per trobar-se entre el pas des marge 1 i el pas des marge 2, però finalment el batiam com pas de sa paret llarga, degut a que a dalt dels espadats es troba la paret llarga, tal com indica la toponimia. Probablement no sigui realment un pas, perquè no hem trobat res que nos ho indiqui, encara que a dalt hagi la paret. Això sí, una pujada elegant, on has d´estudiar els moviments a fer, ja que hi ha parets verticals que poden provocar la incertesa. Una pujada de devers 400 metres de desnivell, amb molt de càrritx. Menys mal que tota la pujada l´hem feta amb ombra. Posteriorment, després de deixar missatges als nostres amics de l´èxit aconseguit i agafar forçes, hem seguit majoritariament per damunt la carena, i hem baixat pel marge 1.





Lo dit, feina feta, però com ens sol passar tornam a cases amb més feines pendents, però això ja seràn altres històries per contar.

6 comentarios:

guapeton dijo...

Hace algunas semanas que desde la torre des Forat me parecio que existia una posibilidad de paso entre el marge 1 y el marge 2. Decidimos algún dia probarlo... Hoy fuimos y ,mas facilmente de lo esperado, conseguimos confirmar que existe una via.
Es una pequeña cosa lo que hemos hecho pero por unos momentos nos hemos sentido los reyes del mundo...

pmmp dijo...

No aturau voltros dos :-) i a cada descobriment vostro sa meva llista de "pendents" va augmentant

Haurem d'investigar-lo idò, ja se m'ocurreix un itinerari puja-baixa pes "passos des marge" :-P

Salut!

sebastiabarcelo dijo...

Em sembla que si en qualque moment es decidren a fer la paret era perquè per aquell lloc hi havia possibilitat que els animals fugissin (o les cabres hi entrassin. La paret pot indicar un lloc accessible.

FTer dijo...

Enhorabuena a los dos raconers más activos.

¿Para cuando el pas del marge 3?

Saludos.

Fernando A dijo...

Por lo que comentáis, la subida es muy parecida al tramo superior del Marge 2. La ruta del tramo inferior es difícil de localizar? está un poco o bastante escondida?

guapeton dijo...

Es facil, lo único es que desde abajo no ves que tenga salida clara por arriba.