lunes, 5 de octubre de 2009

El espinoso tema de los rescates

En la web de Desnivel informan que en Cataluña, a partir de hoy, se cobrarán rescates cuando se demuestre con bastante claridad que ha habido negligencia.

A los que vais con cierta frecuencia a Pirineos os interesa. Os paso el enlace directo a la noticia:

http://www.desnivel.com/object.php?o=19019


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola:
He revisat l'article i en veritat no diu res que faci temps s'anava escalfant.
Hi ha una referencia que diu que a per mitja del consorci l'administració ha ingresat una part de les despeses, seria interesant saber si just a Navarra o alguna més.
Com a muntanyenc, un poc arruat, el que fa mes por es coneixer qui marcara les pautes per a destriar les posibles imprudencies, ja que les experiencies actuals pel que fa a la proteccio de la serra, i les mesures proteccionistes "adients" i per ara vigents en ha deixat ben escaldats.
Per tant segurament hi haura un consell de savis en materia de seguretat que despres de buidarse el cap redactaran un protocol, que serà "dogma de fe" i d'obligatori compliment?. Per ara, si aixo va endevant esperem a veure com ho presenten, no es facil per a l'administracio i per ara pot entrar dins una serie de confictes amb dificil resposta.
El que si podem fer es com a usuaris/esportistes a la propera renovacio de la llicencia FBME. tenir ben clar les cobertures incloses en l'assegurança.
Demanau informacio, no tan sols fins a on arriba la cobertura geografica, tambe amb quina quantia per les despeses rescat,intervencions mediques,
hospital,rehabilitacio,etc
Salut, Guillem Roig